Közzétéve: 2018. december 1.


ÁSZF módosítás

Ezúton értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy a szolgáltató 2019. január hó 1. napjától módosítja nyilvános televízió-műsorelosztás és nyilvános rádió-műsorelosztás szolgáltatásra, internet hozzáférési (elérési) szolgáltatásra, valamint helyhez kötött telefon szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban: ÁSZF).

A módosítások indokául szolgál a programcsomagok tartalmának változása, valamint a médiaszolgáltatások vállalt terjesztési határidejének módosítása.

Mindezek alapján az ÁSZF következő pontjai változnak:

  • a programcsomagokból kikerül a Class FM médiaszolgáltatás (4/a melléklet).,
  • a BŐVÍTETT és D-BŐVÍTETT programcsomagokban a Disney Channel helyére a Megamax médiaszolgáltatás kerül (4/a melléklet),
  • a közszolgálati médiaszolgáltatások vállalt terjesztési határideje 2019. december 31. napjára, a többi médiaszolgáltatás vállalt terjesztési határideje 2019. január 31. napjára módosul (4/a melléklet).

A szolgáltató Általános Szerződési Feltételei teljes szövege hatálybalépésig és azt követően is megtekinthető ügyfélszolgálati irodánkban és a https://www.kapos-net.hu honlapon.

Ha kérdése van, esetleg további információra van szüksége, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat Kaposváron, az Irányi Dániel utca 10. szám alatt, vagy hívja munkaidőben a 412-399-es telefonszámot.

A változások kivonatolt formában